tirsdag 2. januar 2007

Lisensregler for EasyWorship

Mange lurer på hva lisensen på EasyWorship tillater, og hva den ikke tillater.

Når du installerer EasyWorship godtar du visse betingelser for bruken av programvaren. Det er viktig å være klar over at du betaler kun for visse rettigheter i forbindelse med bruken av programvaren, det er fremdeles produsenten Softouch som eier EasyWorship. For at din menighet skal kunne bruke programvaren forutsetter det at du forplikter deg på visse krav. Disse er nedfelt i lisensen.

Lisensen for EasyWorship er en såkalt "site license", direkte oversatt "lokasjonslisens". Mange kontakter oss ang innholdet i denne, og hva den tillater og ikke tillater. Vi har gjort en oversettelse til norsk av de viktigste elementene. Vær likevel oppmerksom på at det juridisk sett er den engelske versjonen av lisensreglene som gjelder.

Følgende lisensvilkår gjelder for all bruk av EasyWorship:
1 Den registrerte kirke kan installere og bruke EasyWorship på hvilken som helst datamaskin tilknyttet kirkens spesifikke geografiske plassering. Kirkens bemanning/teknikere kan installere programvaren på stasjonære og bærbare datamaskiner for å lage schedules (kjøreplaner) hjemme. Avdelinger av kirken som geografisk er lokalisert andre steder må kjøpe separate lisenser.

2 Innen den registrerte kirken kan EasyWorship brukes under tverrkirkelige konferanser og møter, men lisensen kan ikke brukes offentlig ved andre lokaliteter.

3 Dersom kirkens lokaler leies ut til andre organisasjoner for aktiviteter hvor kirken selv ikke deltar som ansvarlige arrangører, må de ansvarlige arrangørene kjøpe egen lisens av EasyWorship for bruk til projeksjon.

4 Den registrerte kirke kan under ingen omstendigheter leie videre EasyWorship til andre kirker/organisasjoner/firma/enkeltpersoner.


En engelsk forklaring på lisensreglene finner du her.

Ingen kommentarer: